x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Leacul atotvindecător, prescris în Biblie

Tratamente naturiste. Leacul atotvindecător, prescris în Biblie

20 Feb 2019   •   21:13
Tratamente naturiste. Leacul atotvindecător, prescris în Biblie

Rețete de leacuri și tratamente naturiste care vindecă numerose boli găsim peste tot. Internetul și mass-media ne asaltează zilnic cu astfel de elixire. Biblia este probabil ultimul loc unde te vei gândi că poți găsi referințe despre astfel de leacuri. Dacă vei răsfoi cu atenție cartea sfântă vei descoperi că aceasta este plină de mențiuni cu privire la o plantă miraculoasă și la proprietățile sale vindecătoare.

Nu există persoană care să nu fi auzit, văzut și mâncat fructele acestei plante, dar nu mulți s-au gândit la beneficiile lor atât ca aliment, cât și ca medicament. Frunzele plantei au proprietăți curative excepționale și pot să combată pneumonia, gripa, meningita, tuberculoza, herpesul, hepatita B, malaria, arteroscleroza, botulismul, ulcerul stomacal, encefalita și încă multe alte boli, doarece conține oleuropeină. Acest produs natural este foarte eficient pentru cei care se confruntă cu infecții greu de tratat, cronicizate sau recidivante.

Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt printre cele mai bune antiinfecțioase din lume.
Efectul frunzelor acestei plante pomenite în Biblie este atât de puternic, încât s-a dovedit, în ultimii ani, că chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract din această plantă a dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului.

Consumul frunzelor acestei plante biblice ajută la refacerea întregului sistem imunitar încărcând, în același timp, cu energie organismul supus unor traume precum chimioterapia.

Lista aplicațiilor terapeutice ale acestei plante este incredibilă:

.....................

Citește mai departe AICI

×