x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Mihnea, un băiețel de trei ani, are nevoie de ajutor în lupta cu leucemia

Mihnea, un băiețel de trei ani, are nevoie de ajutor în lupta cu leucemia

28 Oct 2014   •   17:19
Mihnea, un băiețel de trei ani, are nevoie de ajutor în lupta cu leucemia

Mihnea are 3 ani si povestea lui este asemanatoare cu cea a lui Radu sau a Andreei Avrigeanu, este vorba despre lupta cu leucemia. O lupta cumplita si grea care la noi in tara devine un chin de nedescris. Acum doua luni de zile o febra persistenta a facut ca Mihnea sa ajunga la Spitalul de Urgenta. Aici, medicii au depistat imediat ca pustiul era foarte bolnav. Dupa alte cateva investigatii l-au internat pe Mihnea in spital si a inceput de indata tratamenul groaznic al chimioterapiei. Un tratament agresiv si cu multe reactii adverse foarte rele, Mihnea nu a reactionat deloc bine. Din contra, starea lui a fost in ultimele saptamani din ce in ce mai rea. Nu mai merge, nu mai vorbeste si abia daca mai mananca. Plange non-stop spre disperarea parintilor lui. Speriata, mama lui Mihnea a inceput sa caute solutii salvatoare pentru a-si salva copilul. Vede in ochii lui ca il poate pierde in orice clipa. A trimis documentele puiului ei la cele mai bune clinici din afara tarii. Raspunsul asteptat si alegerea pe care ei au facut-o a fost clinica San Matteo din Pavia, una dintre cele mai bune clinici din lume specializate pe oncologie pediatrica. Sansele copiiilor care pleaca acolo sunt de sute de ori mai mari decat cei care urmeaza tratamentele aici in Romania. Din cauza starii din ce in ce mai grave pe care Mihnea o are, ca sa traiasca trebuie sa ajunga cat mai repede posibil acolo. Il asteapta medicii si un tratament care ii va salva viata. Dar fara ajutor le este imposiblil. Au strans o mica parte din banii necesari, dar mai au mult pana la suma estimativa tratamentului. Salvarea puiului de numai 3 ani sta in puterea oamenilor de a il ajuta. Acum cat mai este vreme. Leucemia lui poate fi invinsa de noi toti. Un SMS de 2 euro la nr. 8848 il va ajuta pe Mihnea sa pelce cat mai repede in Italia.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Mihnea va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Telekom Romania, telefonie fixa, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “Mihnea Mogosanu”

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

×