Jurnalul.ro Ştiri Social 24 de răniţi în accidentul de sâmbătă de pe autostrada A2 sunt încă internaţi în spitale

24 de răniţi în accidentul de sâmbătă de pe autostrada A2 sunt încă internaţi în spitale

Un număr de 24 de persoane rănite sâmbătă în accidentul de pe Autostrada A2 sunt în continuare internate în spitale, a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Valentin Popescu. 

Potrivit acestuia, 23 de persoane sunt internate în spitale în Bucureşti şi o persoană în spitalul din Călăraşi. 

"Un număr de 44 de victime ale accidentului au fost internate în cursul zilei de sâmbătă. Dintre acestea, 20 au fost externate. 24 de persoane au mai rămas internate astfel: 4 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, 6 la Spitalul Bagdasar Arseni, 3 la Spitalul Pantelimon, 3 la Spitalul "Sf. Ioan", 3 la Spitalul Universitar, 4 la Spitalul Elias şi o persoană la Spitalul din Călăraşi", a precizat Valentin Popescu. 

Peste 100 de salvatori au intervenit, sâmbătă, la accidentul rutier produs pe autostrada A2, la kilometrul 67, în care au murit trei persoane, iar 41 de răniţi au fost transportaţi la spitale. În accident au fost implicate 29 de maşini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane şi un camion. Totodată, în accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul la o unitate medicală. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri