Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii culeg roadele muncii lor pe 23 august 2024

3 zodii culeg roadele muncii lor pe 23 august 2024

de Moira Dună    |   

Vineri, 23 august 2024, nu este doar sfârșitul  obișnuit de săptămână. Vinerea vine cu o surpriză fericită pentru 3 zodii. Acestea culeg roadele muncii lor grele. 

Taur
Te-ai resemnat cu o viață de muncă grea și, sperăm, cu mari beneficii. Ești de acord cu munca deoarece despre asta este vorba în viață. Foarte puțini oameni au o viață de lux, și chiar se pare că soarta noastră ca ființe umane este să muncim, să muncim, să muncim.

Cu toate acestea, vusez la recompense mari și la vacanțe de lux. Nu faci toată această muncă doar pentru a te descurca; în timpul careului dintre Lună și Pluto, ești destul de deschis cu privire la ceea ce simți despre felul în care merg lucrurile la locul de muncă. 

Din fericire, toate acestea funcționează, deoarece ți se arată foarte clar că munca ta grea nu numai că dă roade, ci continuă să o facă pe măsură ce timpul trece. Ești inteligent. Ești aici pentru bani și afaceri.

Citiți și 3 zodii care refuză să se maturizeze: Aventuriere, mereu tinere, visătoare

Balanță
În timp ce ești pregătit, dornic și capabil să-ți pui întregul sine într-un proiect, te aștepți, de asemenea, că munca ta grea va da roade. De ce altfel i-ai dedica atât de mult timp?

Pe 23 august 2024 vei vedea că îți este foarte ușor să comunici acest gen de gândire celor care se află în situația de a te plăti. Nu ți-e frică de șefii tăi. Tu ești cel care deține puterea aici; tu esti talentul. 

Cere să fii plătit pentru munca grea. Cei care te-au angajat sunt foarte dispuși să-ți ofere ceea ce dorești. Aceasta este o situație de respect reciproc, așa că nu-ți face griji. Munca ta grea dă roade. Și așa va fi și în viitor.

Săgetător
Nu ai regrete, cu excepția unuia: nu ai cerut suficienți bani pentru a face ceea ce faci acum. Ceea ce faci acum este ceea ce ai făcut de o viață, și chiar nu ești interesat de acest tip de comportament liber pentru toți, adică nu mai poți lucra gratuit. Oamenii au profitat de tine și te-ai săturat de asta.

Citiți și Horoscop de weekend, 24-25 August 2024: Gemenii socializează cu prietenii, Fecioarele sunt sincere cu partenerul de viață, iar Peștii au o revelație acum

Acum vei vedea că îți este destul de ușor să spui „Nu” ideii de a oferi totul gratuit. Și, stabilind limite, câștigi.

Acest lucru pune în mișcare noile căi și, deși s-ar putea să fii surprins de toate la început, vei realiza că singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ceri să fii plătit, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: horoscop zodii munca
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri