Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii își vor îmbunătăți relațiile până pe 11 august 2024

3 zodii își vor îmbunătăți relațiile până pe 11 august 2024

Relațiile pot fi complicate, însă trei semne zodiacale își vor îmbunătăți conexiunile până pe 11 august 2024.

Pești

Este o perioadă favorabilă pentru a repara lucrurile care nu merg bine în relația de dragoste. Nu privi retrogradarea lui Mercur în Fecioară, planeta comunicării, ca pe un aspect negativ. Ye va ajuta să faci schimbările pe care le dorești. 

Vor ieși la suprafață lucruri din viața ta amoroasă și vei începe să le rezolvi împrerună cu partenerul tău, astfel încât să fiți mulțumiți amândoi. 

Amintește-ți mereu să abordezi diferit problemele.

Berbec

Deși ești lider înnăscut, în ultima perioadă ai tot ezitat. Poate că motivele au fost întemeiate să încetinești să progresezi în relația de cuplu. 

Încearcă să înțelegi că o parte din ceea ce experimentezi poate fi mai puțin despre sincronizare și mai mult despre a te simți încrezător și ești gata să te aventurezi într-o zonă de angajament și iubire mai profundă.

Pe măsură ce asteroidul Juno se întoarce în Balanță, pe 9 august, concentrarea ta este din nou îndreptată către angajamentul unde ai avut ezitări. Acordă mai multă importanță sentimentelor în această perioadă.

Vărsător

Trebuie să-ți permiti să-ți dai frâu liber sentimentelor. Îți dorești o relație puternică și dinamică. Însă adesea ai ziduri care tind să-l țină departe chiar și pe cel mai hotărât partener.

Pe măsură ce energia norocoasă din alinierea între Soarele din Leu și Jupiter din Gemeni, pe 6 august, începe să-și facă simțită prezența, s-ar putea să-ți dai seama că te lupți cu fricile de mult timp.

Această energie va aduce evoluții semnificative în viața ta, fie că este vorba de a avea claritatea de care ai nevoie, de a vorbi despre visuri sau de a primi o întrebare foarte importantă, potrivit catine.ro.

Subiecte în articol: zodii relaţii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri