Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care suferă cel mai mult după o despărțire. Femeilor le este greu să meargă mai departe

3 zodii care suferă cel mai mult după o despărțire. Femeilor le este greu să meargă mai departe

de Redacția Jurnalul    |   

Despărțirile implică multă suferință și, uneori, este nevoie de mai mult timp să ne revenim. Însă unii oameni trec mai greu peste necazurile în dragoste decât alții.

În general, femeile sunt mai afectate și uneori au nevoie de ani pentru a merge mai departe. 

Berbec

Femeile din zodia Berbec se simt pierdute, confuze și nu-și mai văd rostul în lume. Viața lor pare să se oprească în acel punct. Asta le face să se umilească în fața foștilor iubiți.

În pofida suferințelor pe care le-au îndurat de-a lungul timpului, aceste femei își doresc să se împace cu foștii parteneri. Le va lua asfel foarte mult timp să treacă peste despărțire, și pot rămâne mult timp în relații toxice. Cu toate acestea, când vor reuși să-și dea uitării partenerul care s-a purtat urât cu ele, nimic nu le va mai face să privească înapoi.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion sunt foarte loiale și trec greu peste o despărțire, însă dificultatea vine din dorința lor de răzbunare. Astfel că ele sunt gata să înceapă un război. Acestea petrec mult timp să conceapă un plan pentru a-și umili fostul partener.

Nu pot trece cu vederea că li s-a făcut o nedreptate. Astfel că trec cu greu peste separări, mai ales dacă se simt trădate.

Pești

Femeile din zodia Pești resimt durerea unei despărțiri timp de ani de zile. Acastă zodie este guvernată de Neptun, iar tristețea îi copleșește până la disperare.

Acestea nu se tem să vorbească despre durerea pe care o resimt.  Astfel că femeiele din aceste trei zodii nu gestionează prea bine despărțirile romantice. Partenerii lor lasă întotdeauna un gol imens în sufletul lor, potrivit a1.ro.

Subiecte în articol: zodii despartire
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri