Jurnalul.ro Horoscop 3 Zodii își vindecă sufletul rănit în dragoste pe 19 octombrie 2024

3 Zodii își vindecă sufletul rănit în dragoste pe 19 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Pe 19 octombrie 2024, trei zodii reușesc să depășească trecutul și să se vindece de suferințele provocate iubiri neîmpărtășite. Luna în Gemeni ne conectează cu tot ce este frumos în sezonul de toamnă, iar datorită atenției noastre asupra prezentului, putem să ne schimbăm modul în care privim trecutul.

Cele trei zodii care depășesc trecutul și se vindecă de suferințele iubirii pe 19 octombrie 2024:

  1. Gemeni

Din când în când, ai nevoie de un impuls de energie, iar Luna în Gemeni îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a depăși trecutul. Simți nevoia să te reconectezi cu cine ești cu adevărat, iar în timpul acestei Luni în Gemeni, îți va fi ușor să îți simți propria putere și să te concentrezi pe ceea ce necesită atenția ta.

Te-ai săturat să auzi de la prietenii tăi că trebuie să depășești trecutul. De parcă nu ai ști deja asta? Știi foarte bine, dar nu vei lăsa trecutul în urmă doar pentru că altcineva îți spune să o faci.

Cu toate acestea, depășirea trecutului este cu siguranță prioritară astăzi, 19 octombrie, și vei face tot posibilul să recunoști obstacolele care te împiedică să te vindeci complet. Pas cu pas, vei reuși, iar dacă continui, vei descoperi că ești capabil să depășești trecutul și să vindeci rănile pe care le-a adus.

  1. Fecioară

Partea amuzantă în legătură cu eforturile tale de a lăsa trecutul în urmă și de a-l depăși este că ai folosit trecutul pentru a stârni râsul celor din jur. Te-ai transformat în clovnul care își folosește propria experiență de viață pentru a atrage atenția și câteva zâmbete, dar abia acum realizezi că nu poți vindeca o inimă frântă în felul acesta.

Pe 19 octombrie, în timpul Lunii în Gemeni, vei vedea foarte clar că ai de făcut o alegere: să continui pe același drum și să nu înveți nimic sau să faci un salt în gol și să încerci din răsputeri să lași trecutul în urmă odată pentru totdeauna.

Știi că îți dorești acest lucru. Știi că nu doar că este foarte posibil pentru tine să reușești, dar și că, dacă depui eforturi reale, te vei vindeca. Și cine știe? Poate că glumele pe care le spui vor avea o nouă direcție. Nu te îngrijora că nu vei mai face oamenii să râdă; vei fi întotdeauna amuzant și plină de energie. Dar de data aceasta, vei fi fericit și vindecat.

  1. Scorpion

Dacă există un lucru pe care luna octombrie ți l-a arătat, este că timpul este trecător și că nu ai la dispoziție o veșnicie pentru a depăși trecutul. Ai nevoie de o zi pentru a-ți vindeca inima și pentru a-ți continua viața, nu pentru a rămâne blocată în suferință. Ai un timp limitat și este momentul să îți vindeci rănile.

Ești într-un punct al vieții tale în care sănătatea mentală este crucială; ai muncit din greu pentru a-ți crea o viață mai bună, dar încă porți cu tine acel bagaj de insulte vechi și umilințe din trecut. Sunt anumite lucruri pe care ai decis că pur și simplu nu le poți depăși, dar ghici ce? Poți să le depășești... și chiar o vei face.

În timpul Lunii în Gemeni, vei realiza că singura direcție este înainte. Nu mai poți rămâne blocat în trecut, deoarece acesta nu este locul în care să înflorești și să prosperi. Ce se întâmplă în această zi este o vindecare autentică, și aceasta începe pentru că îți dorești cu adevărat. Adevărul tău te va ajuta să te pui din nou pe drumul cel bun. Vindecă-te, repară-te și mergi mai departe. Totul va fi bine.

Subiecte în articol: horoscop octombrie 2024 dragoste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri