Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii cedează întotdeauna tentațiilor

4 zodii cedează întotdeauna tentațiilor

de Moira Dună    |   

Patru semne zodiacale sunt predispuse să cadă pradă ispitelor.

Pești
Peștii sunt visători, amabili și se gândesc adesea la alții dar când vine vorba de ispită, se pot lăsa cu ușurință duși de val.

Aceste suflete blânde scapă adesea din realitate, răsfățându-se cu mâncare, cumpărături sau visând cu ochii deschiși. Ei știu că ar trebui să fie atenți, dar momentul este prea bun pentru a-l lăsa să treacă.Ai văzut vreodată un Pești pierzând noțiunea timpului atunci citește o carte bună sau urmărește un film? Le place pur și simplu să evadeze în visele lor!

Taur
Taurului îi place să se bucure de viață. Conduși de Venus, planeta iubirii, Taurii apreciază lucrurile frumoase și gustoase. 

Această dragoste pentru lucrurile bune din viață îi poate determina uneori să cedeze tentației. Fie că se bucură de mese delicioase sau cumpără gadget-uri noi, Taurului îi este adesea greu să spună nu. Ei își spun: „Muncesc din greu; Merit asta!” Și cine nu și-ar dori să se bucure de plăcerile vieții?

Gemeni
Gemenii sunt fluturii sociali ai zodiacului, mereu în căutare de experiențe și idei noi. Natura lor curioasă îi poate conduce la ispite pe care nici măcar nu le-au luat în considerare! Gândește-te la ei ca la niște copii într-un magazin de dulciuri, încântați să încerce totul.

Gemenii se luptă adesea să se țină de un plan sau să reziste la ultimele tendințe. Fie că este vorba de încercarea unei noi diete sau de păstrarea unui buget, natura lor spontană îi poate împinge să se răsfețe. Viața este o aventură pentru ei și vor să se bucure de toate, chiar dacă înseamnă să cedeze prea ușor tentației.

Leu
Leii sunt lideri naturali cărora le place să se distreze. Le place să fie în centrul atenției, ceea ce îi poate face mai deschiși la ispite. 

Leii se bucură de laude și entuziasm, ceea ce îi determină adesea să se răsfețe cu lucruri care îi fac să se simtă bine. Fie că își cumpără haine strălucitoare sau organizează petreceri mari, le este greu să spună nu atunci când apare tentația. Inimile lor mari și personalitățile distractive îi determină adesea să alerge după ceea ce sunt atrași în acest moment, chiar dacă înseamnă să-și ignore responsabilitățile, potrivit jimdoranauto.com.

 

Subiecte în articol: zod zodii tentaţii ispite
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri