Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii vor renaște în această toamnă

4 zodii vor renaște în această toamnă

de Moira Dună    |   

Patru semne zodiacale vor avea o perioadă de renaștere în această toamnă.

Berbec
Reînnoirea ta din această toamnă reflectă punctul culminant a ceva pentru care te-ai pregătit tot anul. Indiferent dacă acest efort a fost deliberat sau inconștient, trecerea are loc de la practică la rezultat. Iarna trecută a fost timpul tău de antrenament, deși într-un cadru diferit. Perfecționai o abilitate în mod repetat. Pe măsură ce recunoști cât de departe te-a dus practica, încrederea ta renaște. Ești în septembrie și octombrie ca o versiune mai vibrantă a ta, gata să înfrunți provocările și conflictele direct, având încredere că tot efortul te va duce la victorie. Nu mai ești persoana nesigură și ezitantă care te-ai simțit iarna trecută. Aerul curat al toamnei îți permite să scapi de ultimele rămășițe de îndoială și să fii puternic.

Taur
Speranța ta se trezește în această toamnă, la fel ca recolta care aduce susținere după un sezon lung de creștere. Iarna a fost dură cu tine, forțându-te să te pregătești pentru ce e mai rău atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Tot acel pesimism și-a luat tributul, făcându-te iritabil și poate mai cinic decât ai vrea să recunoști. În timp ce ți-ai evaluat cu exactitate situația, ai uitat că circumstanțele se pot schimb întotdeauna. Deși s-ar putea să te fi simțit iresponsabil dacă  ai fi rămas optimist în perioadele dificile, amintește-ți că nu ești blocat. Nu-ți subestima capacitatea de a te îndepărta de ceea ce îți consumă energia și de a-ți împărtăși talentele și personalitatea acolo unde sunt apreciate. Uneori, speranța se reînnoiește atunci când ne îndreptăm atenția spre exterior, mai ales când toamna ne amintește că există frumusețe chiar și în renunțare.

Leu
În această toamnă, copilul tău interior se trezește. Te vei reconecta cu activitățile care odată ți-au adus bucurie. Filmele, mâncărurile și muzica familiare vor stârni nostalgia, reaprinderea mentalității pe care o aveai când erai mai tânăr și mai puțin conștient de tine, și nu-ți făceai griji pentru ceea ce credeau alții despre tine. Vei gravita în mod natural către oameni și lucruri care rezonează cu adevărat cu tine, mai degrabă decât ceea ce asociezi cu statutul, acceptarea sau succesul. Ține minte, viața este pentru a o trăi și nu ești aici pentru a urma scenariul altcuiva. Pe măsură ce renunți la nevoia de a face pe plac altora, te vei simți mai ușor și mai liniștit. Frunzele care cad îți amintesc că eliberarea poate fi un act puternic și, pe măsură ce renunți la ceea ce nu te mai servește, relațiile tale se vor adânci, devenind mai autentice și mai libere de așteptările sociale.

Vărsător
Avocatul tău interior se simte uzat. Nu poți urmări știrile fără a întâlni povești de nedreptateâ. Dar în această toamnă, focul tău interior se reaprinde, pe măsură ce îți transformi frustrarea în acțiune. Te vei implica cu comunitatea ta în moduri semnificativ, care te fac să te simți util. Răspunsul la apelurile directe de ajutor, ascultarea vecinilor și împărtășirea timpului și a resurselor îți vor permite să ai un impact real. Vei crește și vei învăța la un nivel mai profund, creând noi legături și deschizându-ți inima pentru a te preocupa în mod activ de problemele care contează cel mai mult pentru tine. Lunile de toamnă îți amintesc că, deși zilele se scurtează, lumina ta poate arde în continuare puternică, îndrumându-te să faci lumea din jurul tău puțin mai caldă și mai justă, notează collective.world.

 

Subiecte în articol: zodii renastere
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri