Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 7 semne subtile că ai un dar spiritual

7 semne subtile că ai un dar spiritual

de Anastasia Paul    |   

Fii atent la ceea ce îți spune universul. Există anumite aspecte ale vieții care sunt inexplicabile. Am putea căuta motive practice care să justifice experiențele pe care le avem dar, uneori, acele experiențe simbolizează puterea conexiunii noastre cu lumea spirituală.

Iată 7 semne subtile că ai un dar spiritual:

1. Viziuni intense
Un semn că este posibil să ai un dar spiritual este dacă experimentezi viziuni atunci când ești treaz. Aceste viziuni ar putea fi mai mult decât o imaginație activă sau vise cu ochii deschiși. Ele pot însemna că ești evoluat din punct de vedere spiritual și ai o legătură profundă cu lumea supranaturală.

Aceste viziuni ar putea conține mesaje valoroase pentru tine sau pentru oamenii din jurul tău. Asigură-te că asculți ceea ce îți spune intuiția.

2. Te trezești între 3 și 4 a.m.
Această perioadă din primele ore dinaintea zorilor intensifică adesea activitatea spirituală. Se crede că vălul existent între lumea fizică și cea spirituală este mai subțire decât de obicei. Trezirea între 3 și 4 a.m. înseamnă că ești receptiv la această activitate spirituală intensă.

Citiți și 4 zodii pornesc pe calea vindecării sufletești 

În acest timp, intuiția ta ar putea fi mai puternică decât de obicei sau ai putea primi mesaje de la ghizii tăi spirituali sau de la putere mai mare. Acordă o atenție deosebită.

3. Coșmaruri
Dacă ai coșmaruri  foarte intense, acesta ar putea fi un semn că ai un dar spiritual. Ar putea fi valabil mai ales dacă ai avut coșmaruri încă din copilărie. Pentru unii oameni, coșmarurile se estompează pe măsură ce îmbătrânesc, însă mesajele rămân vii.

4. Emoții puternice în momente întâmplătoare
Un alt semn că ai putea avea un dar spiritual este dacă simți emoții intense care nu sunt conectate cu situația în care te afli. Aceste reacții emoționale aleatorii ar putea fi răspunsuri la schimbările energetice din jur.

A avea un dar spiritual te poate face să fii foarte în concordanță cu mediul tău, ceea ce înseamnă că poți simți intuitiv când ceva nu este în regulă în jurul tău.

5. Senzație de furnicături în corp
Dacă simți senzația de ace în corpul tău, în special pe cap sau de-a lungul coloanei vertebrale, acel sentiment ar putea semnala prezența abilităților psihice sau o activare spirituală.

Este obișnuit să ai aceste senzații de furnicături atunci când te implici într-o practică sau ritual spiritual, cum ar fi meditația.

6. Presiune între sprâncene
Spațiul dintre sprâncene este locul în care se află al treilea ochi sau chakra sprâncenelor. Experimentarea presiunii în acel loc este un semn de conștientizare spirituală și intuiție sporită.

Dacă zona din jurul celui de-al treilea ochi doare mai mult decât de obicei, ar putea însemna că al treilea ochi se deschide sau lucrează mai mult decât de obicei. Poți ușura presiunea pe care o simți stabilind o intenție și folosind palma pentru a șterge tensiunea.

Citiți și 5 zodii strălucitoare. Sunt considerate adevărate raze de soare pentru familiile lor

Când chakra al treilea ochi se deschide și se deblochează, este normal să simți o durere în centrul frunții.

Iată cum poți elimina această durere, în timp ce permiți deschiderea acestei chakre. Pune mâna pe al treilea ochi și, cu intenție, șterge energia din această chakră. Simți puterea cu fiecare mișcare și observi cum energia se schimbă imediat. Dacă nu reușești, probabil că nu ai băut suficientă apă. 

7. Senzația de deja vu 
Déjà vu este o reacție senzorială puternică care te face să te simți ca și cum ai mai trecut înainte prin aceeași experiență. În timp ce școlile științifice de gândire susțin că este o anomalie a memoriei, senzația de deja vu poate fi asociată cu o trezire spirituală.

Déjà vu poate fi un semn că ești clarvăzător și puterile tale spirituale au fost activate.

Nu îndepărta sentimentul de déjà vu. În schimb, ar putea fi universul care îți trimite un mesaj valoros, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: spiritual dar spiritual
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri