x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii pornesc pe calea vindecării sufletești

4 zodii pornesc pe calea vindecării sufletești

de Moira Dună    |    12 Aug 2024   •   20:00
4 zodii pornesc pe calea vindecării sufletești
Sursa foto: Hepta

Patrtu semne zodiacale își găsesc, în această perioadă, propriul drum spre vindecarea sufletească.

Leu
Vindecarea implică reconectarea cu sistemul tău de sprijin. Sunt multe lucruri de spus cu prietenii apropiați și membri ai familiei. Toată lumea a fost atât de ocupată și te-ai străduit să aduci în discuție subiectul propriilor tale lupte. Este ușor să te încadrezi în tiparele obișnuite de discuții superficiale, și o parte din tine avea nevoie de acele interacțiuni uşoare, fără stres.

Dar acum ai nevoie de ceva mai profund. Ai nevoie de acea conexiune și conversație care poate veni doar din deschiderea sufletului. Amintește-ți cum te simți când alții vin la tine când au nevoie. Cum nu te gândești niciodată de două ori să-i asculți sau să-i mângâi. Trebuie doar să vezi asta ca pe un lucru reciproc.

Citește și 3 zodii norocoase în luna august 2024. Noi oportunități le ies în cale

Fecioară
Capitolul tău de vindecare este despre eliberare. Să renunți la lucruri care nu-ți mai servesc, moduri de a gândi care nu au fost niciodată ale tale cu adevărat, voci în capul tău care te doboară și vinovăție care nu-ți aparține. Ești îngrijorată că aceste forțe s-au integrat pur și simplu în ADN-ul tău. Poate că sunt prea multe, ca și cum ai acumula atât de multă durere, rușine și răni, încât ești îngrijorat că nu este suficientă curățarea pentru a te salva de la condamnare.

Vei realiza că acesta a fost un pas necesar pentru a face loc tuturor lucrurilor bune care îți ies în cale.

Balanță
Capitolul tău de vindecare este unul de doliu. Ai un spirit optimist și o dorință de a depăși lucrurile dar uneori pozitivitatea ta este pur și simplu o mască pe care o pui pentru a evita ceea ce simți cu adevărat. Ai o aversiune față de autocompătimire și nu îți permiți să mergi într-un loc emoțional în care te simți rău, unde regreți alegerile pe care le-ai făcut și lucrurile pe care nu le-ai putut controla.

Singura modalitate prin care poți trece peste această durere este să o recunoști și să o simți, pentru a-ți învăța lecțiile, pentru a urma calea către lucruri mai mari și mai bune. Așa înveți, crești, decizi ce fel de persoană vrei să fii. Orice lucru pe care îl obții din prima încercare nu este cel de care ajungi să fii mândru.

Citește și Horoscop chinezesc, 12-18 august 2024. Zodiile care vor avea parte de surprize și noroc

Scorpion
Capitolul tău de vindecare este unul în care înveți cum să fii bun cu tine. Toată lumea știe despre standardele tale înalte, dar nimeni nu simte presiunea care se pune asupra ta. Vei simți anxietate zile întregi din cauza celui mai mic incident, chiar dacă este ceva ce nimeni altcineva nu l-a observat în afară de tine. Te ții de greșeli și vinovăție și ai mereu ceva dur de spus despre tine înainte de a-ți acorda vreun credit pentru tot binele pe care îl aduci în lume.

Trebuie să-ți dai permisiunea de a învăța, de a te îmbunătăți treptat, fără a fi nevoie să perfecționezi totul în mod constant. Ești om, ești falibil și este inutil să încerci să fii altceva. Recunoaște-ți punctele tari la fel de mult pe cât îți vezi defectele. Investește în ceea ce ești deja bun, în loc să transpiri doar în zonele în care te lupți cel mai mult, notează collective.world.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii vindecare