Jurnalul.ro Ştiri Justitie A fost prins principalul suspect în cazul femeii ucise în Ploieşti! Se cazase în Mamaia la numai câteva ore după crimă

A fost prins principalul suspect în cazul femeii ucise în Ploieşti! Se cazase în Mamaia la numai câteva ore după crimă

Principalul suspect în crima comisă la marginea orașului Ploiești, pe strada Poligonului, a fost reținut de polițiști, noaptea trecută, în zona localității Drajna, judeţul Prahova, în timp ce se întorcea de la mare.

Vasile Pascale, de aceeaşi vârstă cu victima sa, 43 de ani, este din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, iar anchetatorii spun că și-a cunoscut victima, Tatiana Tudor, pe Facebook, potrivit reporterntv.ro.

Cei doi şi-au dat întâlnire, iar în zona tufișurilor de pe strada Poligonului, bărbatul i-a propus femeii să întrețină relații sexuale, iar când aceasat l-a refuzat, el a spart o sticlă și a tăiat-o în zona gâtului. Ulterior, i-a ascuns și abandonat trupul neînsuflețit în tufișuri, acolo unde a şi fost descoperit de un om al străzii.

După comiterea crimei, bărbatul a plecat pe litoral şi s-a cazat în stațiunea Mamaia, la un particular. Chiar a postat şi o fotografie pe Facebook de pe plajă.

Acum, dacă va fi găsit vinovat de crimă, Vasile Pascale riscă ani grei de închisoare.

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri