Jurnalul.ro Ştiri Externe A retezat penisul soțului infidel după care s-a otrăvit cu pesticid

A retezat penisul soțului infidel după care s-a otrăvit cu pesticid

O femeie din nordul Thailandei a recurs la gesturi extreme după ce a aflat de infidelităţile repetate ale soţului. Ea a tăiat penisul acestuia în timp ce dormea, sâmbătă dimineaţa, apoi s-a otrăvit cu pesticid, a anunţat marţi poliţia locală, conform DPA. 

În timp ce femeia, Kawinnart Saezong, în vârstă de 33 de ani, a fost declarată moartă luni la spital, soţul ei, Niran Saewang, a supravieţuit atacului. El a fost transferat în condiţii speciale de la spitalul din provincia de reşedinţă Phayao la spitalul din provincia Lampang, la trei ore de mers cu maşina, iar penisul a fost reataşat, a confirmat personalul spitalului pentru agenţia germană de presă. 

Nu este prima dată când spitalul din Lampang a trebuit să se ocupe de un astfel de caz, a precizat spitalul, adăugând că toate intervenţiile chirurgicale de acest tip au fost realizate cu succes. 

Niran se recuperează la spital după intervenţia reuşită de luni, conform medicilor, care au precizat că bărbatul poate urina, dar nu va mai putea fi activ sexual.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri