Jurnalul.ro Ştiri Observator A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”, dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică

A venit pentru un scaun la ”The Four – Cei 4”, dar Carla’s Dreams l-a convins să se lase de muzică

Venit pentru a obine un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”, un challenger a plecat acasă cu gândul de a se lăsa cu totul de muzică!

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când noi challengeri, tineri muzicieni talentai i dornici să se afirme, vor încerca să obină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiti aflai pe scaune. Un tânăr are parte însă de o experienă care îl pune pe gânduri, după o discuie cu juratul Carla’s Dreams.

”Eu, în locul tău, a face muzică încă doi ani, apoi a trage o concluzie. Dar doi ani din viaă a investi! Dacă o să lucrezi la pările puternice pe care le ai, iar celor slabe să le acorzi măcar puinã atenie, o să fie bine. Promite-mi că te lai de muzică în doi ani dacă nu se întâmplă nimic. Asta înseamnă piesă, single, ceva, da?”, i-a spus Carla’s Dreams concurentului, încercând să îl ajute să se concentreze. ”Pentru că mi-a plăcut de el, am încercat să îi limitez încercările la următorii doi ani. I-am spus să continue, dar nu fără limită! Mai bine doi ani tragi, lupi i vezi ce se întâmplă!”, a mai spus juratul ”The Four – Cei 4”.

Cum a reacionat challenger-ul, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiie continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraii Antonia, Feli, Cheloo i Carla’s Dreams vor evalua prestaia sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale jurailor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger i unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreul cu cele mai multe voturi se va aeza pe scaun. În situaia în care unul dintre ”Cei 4” îi pierde locul, există o ansă de salvare: Artitii care au ocupat de-a lungul competiiei un scaun pot fi votai de telespectatori prin intermediul aplicaiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiiei, iar cei care au obinut cele mai multe voturi, pot fi întori direct în finală. Challengerii care nu reuesc să obină un scaun, nu pot fi readui în competiie.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri