Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Arad: O mașină lovește în plin un grup de oameni, o femeie își pierde viața

Tragedie la Arad: O mașină lovește în plin un grup de oameni, o femeie își pierde viața

de Redacția Jurnalul    |   

Un accident șocant a avut loc, luni, în municipiul Arad, doi pietoni care mergeau pe marginea străzii au fost grav loviți de un autoturism. În urma impactului tragic, o femeie a fost rănită mortal, pierzându-și viața în scurt timp.

Accidentul a avut loc pe strada Petru Rareș, o arteră rutieră importantă din Arad, în apropierea unui cimitir. 

Serviciul de Ambulanță Județean Arad anunță că femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale declarându-i decesul. În ceea ce îl privește pe bărbat – în vârstă de 67 de ani – acesta este conștient și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe cu politraumă – plagă parietală, traumatism toraco- abdominal și traumatism membre inferioare.

Un echipaj al Poliției Rutiere se află la fața locului, efectuând cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

„Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 44 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, a accidentat doi pietoni, o femeie și un bărbat. În urma accidentului femeia și-a pierdut viața, iar bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Subiecte în articol: accident Arad
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri