Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu cinci victime pe E60, la Târgu Mureș

Accident cu cinci victime pe E60, la Târgu Mureș

de Redacția Jurnalul    |   

Cinci persoane, doi bărbați și trei femei, au fost rănite într-un accident care a avut loc, sâmbătă dimineață, pe E60, pe raza localității Bălăușeri. Circulația în zonă este blocată pe un sens.

„Cu puțin timp în urmă, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe E60, pe raza localității Bălăușeri, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Bălăușeri. La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme”, anunță lt. Alexandra Călușeri, de la ISU Mureș.

Ea precizează că, în urma evenimentului, au rezultat cinci victime, respectiv doi bărbați și trei femei, care au fost preluate de către echipajele medicale aflate la locul evenimentului.

„Dintre acestea, o victima a fost blocată în autoturism până la sosirea echipajelor au intervenit pentru evacuarea ei. Circulația este blocată pe un sens de mers. Se asigură măsurile specifice împotriva apariției incendiilor. La fața locului se deplasează încă o ambulanță din cadrul SAJ Mureș”, încheie Călușeri.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident E60
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri