Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Giurgiu. Un camion cu balast s-a răsturnat. Șoferul este rănit

Accident la Giurgiu. Un camion cu balast s-a răsturnat. Șoferul este rănit

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost rănit, vineri, după ce camionul încărcat cu balast, pe care îl conducea, s-a răsturnat în Crevedia Mică, județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, bărbatul în vârstă de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului rutier din localitatea Crevedia Mică.

În eveniment a fost implicat un autotren, răsturnat pe marginea drumului.

Șoferul, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

Camionul era încărcat cu balast. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind scurgeri de ulei pe șosea și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

"Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață în localitatea Crevedia Mică. În eveniment a fost implicat un autotren, răsturnat pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Conducătorul auto, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

Autotrenul era încărcat cu balast.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind scurgeri de ulei pe șosea și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță", transmite ISU Giurgiu pe Facebook.

 

Subiecte în articol: accident giurgiu camion şofer
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri