Jurnalul.ro Cultură Agenda culturală a Palatului Bragadiru: muzică interbelică şi teatru pe 29 şi 31 August şi 1 Septembrie

Agenda culturală a Palatului Bragadiru: muzică interbelică şi teatru pe 29 şi 31 August şi 1 Septembrie

Palatul Bragadiru propune iubitorilor de frumos concerte attractive şi întâlniri memorabile cu nume mari ale teatrului, după următorul program:

29 august ora 20:00 | Teatrul Godot | Adresă: Calea Rahovei 147-153

 

La fereastra cu pisică
Daniela Nane | Octavian Ene | Alexandru Burcă

 

Trei artiști talentați – actrița Daniela Nane, tenorul Octavian Ene și pianistul Alexandru Burcă - vă propun să retrăiți atmosfera boemă interbelică printr-un concert de muzică veche și poeme de dragoste, intitulat „La fereastra cu pisică”. Spectacolul va include refrene celebre precum „Zaraza”, „Mână, birjar”, „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara” și multe altele, alături de poeme semnate de autori apreciați precum Eminescu, Coșbuc, Prevert și Rilke.

31 august ora 20:00 | Teatrul Godot | Adresă: Calea Rahovei 147-153

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Double Fiesta

 

Așa cum titlul deja divulgă, este vorba despre o petrecere. Ocazia este irelevantă, fiecare spectator fiind liber să își clădească propria experiență, bazată pe felul în care se recunoaște pe sine și pe alții prin această “petrecere-oglindă”.

“Double Fiesta” este un spectacol de teatru fizic bazat pe un material coregrafic foarte elaborat, care, preț de 59 de minute, este menit să exprime fina tranziție de la sobrietate/control/conștiință de sine la ebrietate/agresivitate/stare de transă.

 

01 septembrie ora 19:00 | Teatrul Godot | Adresă: Calea Rahovei 147-153

 

PROFU’
de Jean-Pierre Dopagne

 

„Mergem la teatru uneori să auzim adevărul. Un adevăr pe care şi noi îl gândim, dar nu avem curajul să-l rostim” (Jean-Pierre Dopagne, Profu`)

Despre adevăr ne învață Răzvan Vasilescu într-un spectacol–confesiune ce relatează drama unui profesor de literatură condamnat să își înfrunte destinul, din nou și din nou, în fața spectatorilor.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri