Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antonio Rudiger finalizează transferul la Real Madrid

Antonio Rudiger finalizează transferul la Real Madrid

Real Madrid a anunțat achiziția lui Antonio Rudiger, cu un contract pe patru ani. Internaționalul german se alătură campioanei Europei în urma unui transfer liber de contract de la Chelsea și va fi prezentat oficial ca noul Galactico pe 20 iunie.

Într-o declarație de despărțire, Chelsea a spus: „Apărătorul german a plecat de la Blues pentru a se alătura lui Real Madrid, după ce a jucat un rol imens în succesele noastre din ultimele sezoane. Rudiger a câștigat Cupa Angliei, Liga Campionilor, Europa League, Supercupa UEFA și Cupa Mondială a Cluburilor FIFA cu Chelsea, jucând un rol crucial în toate aceste triumfuri în centrul apărării noastre.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost, de asemenea, o figură importantă în vestiar, cu leadership-ul și pasiunea sa, în timp ce dedicarea și dorința sa de a câștiga nu au scăzut niciodată, chiar și atunci când a devenit clar că va părăsi clubul în această vară. Dezamăgirea lui Rudiger a fost evidentă atunci când înfrângerile cu Real Madrid în Liga Campionilor și cu Liverpool în finalele Carabao Cup și FA Cup i-au refuzat șansa de a-și lua rămas bun cu încă un trofeu."

Chelsea a adăugat: „Rudiger a avut 54 de apariții în toate competițiile în ultima sa campanie, toate de la început, mai mult decât orice alt jucător de la Chelsea. El pleacă cu 203 apariții și 12 goluri în palmares, stabilindu-se în acest timp ca unul dintre cele mai pasionate caractere care au reprezentat clubul în memoria recentă.

Chelsea Football Club îi mulțumește lui Toni pentru contribuția sa la succesul nostru din ultimii cinci ani și îi urează succes în viitoarea sa carieră."

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: real madrid
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri