Jurnalul.ro Timp liber Monden Apariție surpriză pe scenă a Angelei Similea, la 7 ani după retragerea din activitatea muzicală

Apariție surpriză pe scenă a Angelei Similea, la 7 ani după retragerea din activitatea muzicală

de Redacția Jurnalul    |   

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară, Angela Similea, a decis să se retragă din activitatea muzicală în urmă cu 7 ani.

Ea s-a urcat însă recent pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase" pentru a saluta publicul aflat în sală dar nu a făcut dezvăluiri despre intențiile sale. Artista are 76 de ani și, spre bucuria admiratorilor săi, este la fel de elegantă ca întotdeauna. 

„Când comisiile m-au selectat să particip la 'Cerbul de Aur', eu nu urcasem pe scenă, nu aveam spectacole. Și m-au trimis, înainte, la Teatrul Constantin Tănase", a spus Angela Similea, potrivit impact.ro.

Actrița Valentina Fătu a povestit despre prezența Angelei Similea pe scena teatrului. 

„Nu a cântat. Știam că e posibil să vină la spectacol. Dar, de mai multe ori a zis că ajunge și a renunțat în ultimul moment. Astfel, nu aveam cum să nu-i salutăm prezența în sală. I-am spus că știu că nu-i place și că nu vrea să devină piesa centrală. Publicul a aplaudat-o. Brusc, a venit la scenă, deși știam clar că nu-și dorește să vorbească. A rememorat debutul, care a zis că s-a întâmplat pe scena Teatrului Tănase.

Odată luată această decizie, artista a bătut lumea-n lung și-n lat, și a petrecut mult timp și peste Ocean, cu familia fiului ei. Și Vasile Muraru i-a propus Angelei Similea să cânte, dar s-a lovit de un refuz. Domnul Vasile, ca manager, a întrebat-o dacă i-ar face plăcere, dacă vrea să apară într-un spectacol, să-i facem o gală. A răspuns că a luat hotărârea acum 7 ani de a nu mai apărea și că e un om de cuvânt și o va respecta. A fost ca o regină. Ne-am simțit onorați și pentru prezența sa, și pentru faptul că a venit la cabină și ne-a îmbrățișat".

Angela Similea a mulțumit apoi fanilor săi pe Facebook. 

„Felicitări pentru spectacolul Astă seară, fără măşti', dar și pentru dragostea cu care ați îmbrățișat acest gen teatral! Vă mărturisesc uriașa emoție ce m-a surprins și m-a copleșit în urma atitudinii voastre, în armonie totală cu publicul meu drag, față de drumul atât de lung, parcurs de mine și cântecele mele spre inimile tuturor. Mi s-a demonstrat încă o dată că Viața, cu toate cele ce o alcătuiesc, împreună cu munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani, spre a aduce frumosul creației muzicale și adevărul simțirii mele, nu au fost în zadar.

Seara trecută am trăit-o ca pe un Dar Ceresc! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, vă mulțumesc vouă, dragi colegi, și vă urez inspirație nesecată, așa cum este și talentul vostru, pentru a atrage și a bucura publicul pe masură„, a scris artista, pe rețeaua de socializare. 

Totodată, prietenul ei, Ovidiu Komornyk, a explicat de ce a decis artista să se retragă din muzică. 

"A știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică. Vrea să călătorească", a spus acesta. 

 

 

 

 

Subiecte în articol: angela similea muzica
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri