Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Asia Express, din nou lider de audiență. Nicolai Tand, sub presiunea Joker-ului care poate schimba clasamentul, la careul imunității: „Eram derutat: să-l folosesc sau nu?”

Asia Express, din nou lider de audiență. Nicolai Tand, sub presiunea Joker-ului care poate schimba clasamentul, la careul imunității: „Eram derutat: să-l folosesc sau nu?”

de Redacția Jurnalul    |   

Ediția de aseară Asia Express a adus adrenalina primului joc de amuletă de pe Drumul Zeilor, reality show-ul păstrându-și poziția fruntașă în clasamentul audiențelor. Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat amuleta, care a venit la pachet cu un Joker ce le oferă un avantaj esențial. La careul tensionat de diseară, telespectatorii vor afla dacă cei doi concurenți vor arunca în joc Jokerul și cine câștigă marea imunitate a celei dintâi etape.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:57, cea de-a doua ediție a reality show-ului a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de 24.2%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.6 puncte de rating și o cotă de piață de 21%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.9 puncte de rating și 18.1% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.2 puncte de rating și 15.9 % cotă de piață. În minutul de aur 22:03, 1.168.000 de telespectatori au urmărit cursa de pe Drumul Zeilor.

          Desfășurat pe o plantație de ceai unde soarele arzător a făcut provocarea și mai dificilă, jocul de amuletă a adus față-n față două echipe ambițioase: Oana Paraschiv și Mihai Găinușă s-au întrecut cu Nicolai Tand și Sorin Brotnei, cei din urmă obținând detașat victoria. Satisfacția celor doi concurenți a fost cu atât mai mare cu cât acest succes le-a aus și un Joker cu un avantaj decisiv. Nicolai și Sorin pot să scadă 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate, răsturnând astfel clasamentul, în cazul în care nu sunt pe prima poziție.

          Ediția Asia Express din această seară va dezvălui, așadar, un final al întrecerii plin de surprize. După dificila probă de la statuia Zeiței Compasiunii, templul budist cu 25 de etaje, concurenții vor avea de îndeplinit o nouă misiune la un alt templu, înainte de întâlnirea cu Irina Fodor la un careu încărcat de emoții. Nicolai Tand și Sorin Bortnei vor avea de luat o decizie extrem de grea, înainte ca Irina să dea orice indiciu despre ordinea sosirii în cursă. ”Eram derutat: să folosesc sau nu Jokerul?”, a povestit Nicolai Tand despre momentul de la careu în care a simțit din plin presiunea competiției. Cine a câștigat marea imunitate telespectatorii vor afla în ediția dina această seară.

          Plin de surprize va fi și finalul următoarei curse, punctul de sosire crescând tensiunea cu un plus de dramatism neprevăzut în program: incendiul de vegetație de la capătul întrecerii pentru a doua amuletă îi va debusola pe concurenți. ”Aici tocmai a izbucnit un incendiu, ni se spune că au fost chemați pompierii, sper că suntem în siguranță. Eu trebuie să-i aștept aici pe concurenți”, a spus Irina Fodor. Întregul moment, dar și cum se va desfășura cel de-al doilea joc de amuletă umează în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30. Maratonul premierei continuă săptămâna aceasta cu încă două ediții (miercuri și joi, de la 20:30), urmând ca de săptămâna viitoare, programul de difuzare să revină la patru ediții săptămânale: duminică, de la 20:00, și de luni până miercuri, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                        

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                        

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 2 septembrie 2024

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri