Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ploaie torențială cu INUNDAȚII și copaci căzuți în București și Ilfov

Ploaie torențială cu INUNDAȚII și copaci căzuți în București și Ilfov

de Redacția Jurnalul    |   

UPDATE: Capitala și județul Ilfov au fost, până la ora 17.10, vizate de un cod portocaliu de ploaie torențială, vijelii și posibile căderi de grindină, potrivit ANM.

Vijelia din Capitală a doborât mai mulți copaci, anunță ISU București. Sunt probleme semnalate în următoarele zone: Sos. Giurgiului, str. Brândușelor, Aleea Fizicienilor și str. Romancierilor Domnești.

În județul Ilfov, au fost înregistrate 2 intervenții pentru îndepărtarea copacilor căzuți în localitățile Dărăști și Măgurele.

De asemenea, au avut loc și 2 intervenții pentru scoaterea apei acumulate în locuințe și curți, în localitățile Dămăroaia și Clinceni.

 

Știre inițială: O atenționare meteo imediată de tip nowcasting a fost emisă pentru București și Ilfov. Meteorologii ANM anunță Cod portocaliu de ploaie torențială, vijelie și posibile căderi de grindină

 

Cod portocaliu valabil de la : 25-06-2023 ora 16:10 până la : 25-06-2023 ora 17:10

În zona : Mun. Bucureşti ;

Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 20...25 l/mp și izolat 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină.

Cod portocaliu valabil de la : 25-06-2023 ora 16:00 până la : 25-06-2023 ora 17:00

Județul Ilfov: Măgurele, Bragadiru, Domnești, Clinceni, Ciorogârla, Cornetu;

Se vor semnala : averse torențiale care vor acumula peste 35... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: atentionare meteo capitala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri