Jurnalul.ro Ştiri Observator Autospecială de poliție, care transporta un bărbat spre arest, implicată într-un accident

Autospecială de poliție, care transporta un bărbat spre arest, implicată într-un accident

de Redacția Jurnalul    |   

O autospecială de poliție în care se aflau doi agenți și un bărbat care era dus la Centrul de arest al IPJ Satu Mare a fost implicată în noaptea de luni spre marți într-un accident într-o intersecție din orașul Satu Mare.

Potrivit IPJ Satu Mare, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 1.05 despre producerea unui accident la intersecția dintre bulevardul Vasile Lucaciu și strada Mioriței din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că, pe fondul neacordării priorității de trecere, un șofer de 23 de ani, din localitatea Boinești, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani, agent de poliție în cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad.

În momentul impactului, autospeciala se deplasa către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, în vederea depunerii unei persoane, având semnalele luminoase în funcțiune.

În urma accidentului, șoferul autospecialei de poliție, colegul acestuia de 34 de ani și bărbatul de 37 de ani, transportat spre Centrul de arest, au fost răniți.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: autospeciala politie arest
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri