Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat și-a bătut soția și fetița și a furat pașaportul femeii ca s-o convingă să îi dea 3.000 de euro

Un bărbat și-a bătut soția și fetița și a furat pașaportul femeii ca s-o convingă să îi dea 3.000 de euro

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Caracal și-a bătut soția și fetița și a furat pașaportul femeii ca s-o convingă să îi dea 3.000 de euro.

Polițiștii din Caracal au fost sesizați, în urmă cu câteva zile, de către o femeie, cetățean marocan, că soțul ei a bătut-o și a amenințat-o cu moartea.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Caracal, în timp ce era acasă, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, în vârstă de 29 de ani, și ar fi agresat-o fizic, atât pe ea, cât și pe fiica lor.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru violență în familie și amenințare, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Întrucât din probatoriu s-a mai stabilit și faptul că bărbatul i-ar fi furat soției sale pașaportul pentru a o determina să îi dea suma de 3.000 de euro, la data de 26 iulie a.c., polițiștii au dispus extinderea urmăririi penale și pentru furt și șantaj.

Miercuri, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bărbat sotie bataie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri