Jurnalul.ro Ştiri Externe La o bârfă pe seama lui Biden: Netanyahu a confirmat că a vorbit la telefon cu Trump

La o bârfă pe seama lui Biden: Netanyahu a confirmat că a vorbit la telefon cu Trump

de Redacția Jurnalul    |   

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a avut o discuție cu candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Un reprezentant al premierului israelian a confirmat convorbirea și a oferit câteva detalii. Și Trump a anunțat că a avut discuția telefonică.

Benjamin Netanyahu a vorbit sâmbătă, la telefon, cu Donald Trump. În timpul conversației, premierul israelian i-a spus lui Trump ce a discutat cu președintele Joe Biden.

„Israelul ține cont de problemele pe care le ridică administrația americană, dar, în cele din urmă, își va lua deciziile pe baza intereselor sale naționale”, i-a spus Netanyahu lui Trump, a anunțat purtătorul de cuvânt al liderului israelian, potrivit Sky News.

La rândul său, Donald Trump a anunțat că Benjamin Netanyahu l-a sunat. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral din Pennsylvania.

El le-a spus susținătorilor săi că Israelul se află într-o „poziție mult mai puternică” pentru că nu a ascultat sfaturile lui Joe Biden în legătură cu războaiele din Gaza și Liban.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri