Jurnalul.ro Ştiri Observator Barna, mesaj către prefectul de Sibiu: Dacă presiunea e prea mare poate nu e locul dvs. acolo

Barna, mesaj către prefectul de Sibiu: Dacă presiunea e prea mare poate nu e locul dvs. acolo

Liderul USR, Dan Barna, îl critică pe prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, care luni a admonestat un medic în timpul ședinței CJSU: „Dacă simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dvs acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc”.

 

„Domnule prefect al Sibiului, dacă simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dvs acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc. Județul Sibiu nu se face

Medicul Voichița Halmaghi, de la UPU Sibiu, a intervenit, luni, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) pentru a atrage atenția că în Spitalul de Urgență din Sibiu nu mai sunt locuri pentru bolnavii COVID.

Prefectul Mircea Crețu a admonestat-o. „Ne facem de toată minunea ce spuneţi dumneavoastră acum. Auziţi, doriţi să vă spun şi eu nemulţumirile mele acum şi referitor la Ambulanţă şi la spitale?”, i-a spus prefectul. În plus, prefectul i-a replicat doctorului că a vorbit ca un jurnalist: „Auziţi? Acum faceţi ca şi cum aţi fi de la presă, pe bune. Acum ştiţi pentru prima dată sau e prima zi când vă daţi seama că vă mai trebuie paturi?”.

 

Subiecte în articol: Dan Barna
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri