Jurnalul.ro Ştiri Politică Prezența lui Marcel Boloș în Camera Deputaților este reprogramată

Prezența lui Marcel Boloș în Camera Deputaților este reprogramată

de Redacția Jurnalul    |   

Conducerea Camerei Deputaților a aprobat reprogramarea dezbaterii la care trebuia să participe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, pentru că acesta se află în Statele Unite ale Americii.

„Având în vedere participarea, în prezent, a delegației Ministerului Finanțelor la reuniunea de primăvară din Statele Unite ale Americii a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, vă adresez rugămintea ca această dezbatere să fie reprogramată la o dată ulterioară”, a tranmsmis ministrul de Finanțe, Marcel Boloș.

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, era invitat, la inițiativa AUR, luni, la Parlament, pentru a participa la „Ora Guvernului”.

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaților au aprobat marți cererea Grupului parlamentar AUR care solicită participarea lui Marcel-Ioan Boloș, ministrul Finanțelor, la „Ora Guvernului” din 22 aprilie.

Boloș urma să participe la dezbaterea politică cu tema „România trăiește pe datorie. Datoria publică a atins un prag critic care reprezintă deja borna care consfințește traiul pe împrumut”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bolos parlament reprogramată dezbatere
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri