Porcii sălbatici sunt lăsaţi liberi pe câmpul din spatele casei, iar animalele se întorc în fiecare seară la adăpostul amenajat special pentru ei.
"Acum 20 de ani am avut un pui şi de atunci am crescut încontinuu. Aşa a apărut pasiunea asta. Nu e greu de crescut, mai ales că nu-s gingaşi, nu mor. Şi carnea este foarte bună, nu-i grasă, nu are colesterol', a declarat, pentru AGERPRES, Remus Şuhan.
Bărbatul, care este şi pasionat şi de vânătoare, nu intenţionează să îşi mărească efectivul de mistreţi din gospodărie, pe motiv că aceştia produc pagube însemnate pe lângă casă.
"Fac distrugeri mari. Au râmat toată grădina, iar tot spaţiul verde de pe lângă casă nu mai e deloc. Nici buruiene nu mai am", a explicat Şuhan.
Bărbatul de 60 de ani recunoaşte că animalele provoacă pagube şi vecinilor săi, însă, pentru a-i despăgubi, le oferă, periodic, o parte din carnea porcilor sacrificaţi.
Pe lângă mistreţi, Remus Şuhan creşte, de asemenea, fazani.