Jurnalul.ro Timp liber Calculele alarmante făcute de Nea Mărin după petrecerea grecească organizată de CRBL

Calculele alarmante făcute de Nea Mărin după petrecerea grecească organizată de CRBL

Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului ”Poftiți la nea Mărin” și penultima din acest sezon a fost câștigată de CRBL, cel care i-a și ținut locul lui nea Mărin în prima zi și care a reușit să organizeze o petrecere grecească de peste o sută de persoane în numai câteva ore.

La finalul ediției, ca de obicei, nea Mărin a făcut calculele și a tras linie, dar din nefericire, pentru a treia oară în acest sezon, nu a existat niciun profit. Din acest motiv, premiul de 2000 de euro nu a mai putut fi dat. Totuși, pentru că performanțele lui CRBL, obținute și cu ajutorul colegilor săi, au fost unele remarcabile, nea Mărin a ținut să-l desemneze câștigător.

”Câștigătorul ediției a șaptea este CRBL. Pentru că toată responsabilitatea a picat la el, iar petrecerea grecească a fost un succes”, a declarat nea Mărin.

”Da, eu? Eu sunt câștigător? M-am dezmeticit repede. Păcat că petrecerea grecească ne-a băgat în faliment. Eu îi mulțumesc lui Nea Mărin. A fost tare greu, dar și tare frumos”, a mărturisit CRBL la rândul lui.

Ce surprize le pregătesc vedetele în ultima ediție din acest sezon a reality show-ului ”Poftiți la nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri