Jurnalul.ro Tech Gadget Ce preţ va avea LG G5 în România şi ce oferă smartphone-ul modular de aceşti bani

Ce preţ va avea LG G5 în România şi ce oferă smartphone-ul modular de aceşti bani

LG G5 este flagship-ul smartphone modular pe care compania LG l-a lansat în luna februarie a acestui an şi care promite să înfrunte popularitate Samsung pe multe dintre pieţele lumii.

Totuşi, sunt câteva motive pentru care LG G5 nu trebuie comparat cu flagship-ul smartphone Samsung Galaxy S7 Edge, iar acestea variază de la design, la cameră şi mai ales funcţionalitate.

Avem de-a face într-adevăr cu un smartphone modular, iar acest aspect schimbă datele problemei când vine vorba despre design, pentru că, oricât ai dori, nu reuşeşti să furnizezi un aspect perfect al telefonului, turnat, elegant, graţios, spectaculos. Poate că, LG a riscat destul de mult prin decizia de a se baza mai degrabă pe modulele Friends, decât pe flagship-ul în sine.

S-a discutat destul de mult pe tema că LG G5 ar fi din plastic şi nu din metal şi am aflat de curând explicaţiile companiei LG cu privire la aceste informaţii. Într-adevăr, la prima atingere, LG G5 îţi dă senzaţia că este un smartphone din plastic, nu unul din metal, aşa cum este promovat de companie.

Ce preţ va avea LG G5 în România şi ce oferă de aceşti bani.

 

Subiecte în articol: LG G5
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri