Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite. Tensiune maximă în echipa lui chef Scărlătescu! Emisiunea, lider de audiență

Chefi la cuțite. Tensiune maximă în echipa lui chef Scărlătescu! Emisiunea, lider de audiență

O nouă confruntare și un nou duel au adus marți seară la „Chefi la cuțite” spirite mai încinse ca oricând. Chef Scărlătescu se află în fața unei iminente dezbinări a propriei echipe și mărturisește că se simte sabotat de propriii oameni. Seara nu s-a încheiat bine pentru echipa neagră: Filip Alexandru și Melniciuc Marius au intrat la baraj, acesta din urmă fiind eliminat în urma degustării. Supărat că a mai pierdut încă un om, iar cei rămași nu funcționează nici acum ca o echipă, după atâta timp, chef Scărlătescu a mărturisit că trece prin toate stările, de la tensiune, la dezamăgire și supărare.

Emisiunea a fost din nou lider de audiență, cu un vârf atins pe publicul comercial la 23.05 de 13,9 puncte de rating și 37,6 % cota de piață. Antena 1 a condus topul audiențelor în intervalul de difuzare a emisiunii „Chefi la cuțite”, 20.30-23.33, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,4 puncte de rating și 25,6 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 10 puncte de rating și 24,7 procente din cota de piață. Antena 1 a condus topul și la orașe, cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating și 17,7% cota de piață, în vreme ce Pro Tv avea 7,9 puncte de rating și 16,9 % cota de piață.

 Seara a fost cu adevărat neagră pentru chef Cătălin. Echipa gri a câștigat din nou confruntarea, iar duelul s-a dat între echipele coordonate de Bontea și Scărlătescu. Dumbo din echipa neagră a reușit premiera de a nu termina farfuria la timp. Încurajat mai mult de Gina decât de colegii săi de echipă, acesta a primit în plus câteva minute pentru a termina farfuria, urmând ca acest lucru să fie comunicat chefilor pentru a depuncta preparatul. Cu ochii în lacrimi, ghemuit printre tigăi, Dumbo a mărturisit că îi este rușine pentru tot ce s-a întâmplat și că nici nu poate da ochii cu chef-ul său.

Convinși că acesta va pelca acasă, colegii săi de echipă nici măcar nu i-au sărit în ajutor. Surpriza jurizării pe nevăzute a fost însă faptul că farfuria lui Dumbo a mers mai departe, în vreme ce Filip și Marius au intrat la baraj și au avut de pregătit fast food. La finalul acestei probe individuale, la care Filip a arătat că poate găti bine și organizat, lucru pe care la probele în echipă nu îl face niciodată, cel care a plecat acasă a fost Marius.   

Sursa: Kantar Media    
Copyright: ARMADATA S.R.L.     
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group    
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si All urban    
Perioada 25 octombrie 2016    

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri