Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO - Cheloo la Tribunalul Prahova, în dosarul de trafic de droguri: Am venit să lansez noul album Paraziții

VIDEO - Cheloo la Tribunalul Prahova, în dosarul de trafic de droguri: Am venit să lansez noul album Paraziții

Cătălin Ștefan Ion, artistul cunoscut sub numele de Cheloo, s-a prezentat astăzi în fața instanței de la Tribunalul Prahova la primul termen în dosarul de trafic de droguri în care este implicat. Cum artistul a semnat deja un acord de recunoaștere, cel mai probabil astăzi va primi deja sentința.

La intrare în Tribunal, Cheloo a glumit cu jurnaliștii prezenți la fața locului și le-a spus că a venit să își lanseze noul album Paraziții. Întrebat dacă are emoții pentru proces, artistul a spus că este foarte, foarte agitat și că îi tremură mâinile (video jos).

Se pare că în acordul de recunoaștere Cheloo a declarat că le-a oferit unor prieteni cannabis pe care îl deținea pentru consum propriu, dar că nu a vândut stupefiante. În urma încheierii acordului de recunoaștere a vinovăției, procurorii au propus condamnarea lui Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare, iar instanța va decide astăzi în acest sens.

Citește tot articolul pe Ziarul Incomod

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri