Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: I-am spus lui Băluță că nu e permis ce se întâmplă. Toată lumea a pierdut

Ciolacu: I-am spus lui Băluță că nu e permis ce se întâmplă. Toată lumea a pierdut

de Redacția Jurnalul    |   

„Am vorbit cu Daniel Băluță și i-am spus că nu este permis ce se întâmplă, nici de-o parte, nici de partea primarului general, nici ce se întâmplă în spațiu public”, spune premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD.

„Din punctul meu de vedere nu a câștigat nimeni. Toată lumea a pierdut. Nu trebuia să se ajungă la acest lucru. În acest moment, lucrurile sunt în instanță. Am înțeles că Daniel Băluță a retras tot ce a fost acolo. Nu este atributul meu să știu cine trebuie să emită autorizații. Nu întâmplă nimic cu niciun ban. A fost o minciună care a depășit imaginația cuiva, că acei bani s-au livrat, se fură... Banii se dau când încep lucrările. Nu a început nicio lucrare. Banii sunt alocați pe credite-angajament. Așa funcționează o administrație”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că „este regretabil, mai ales că vorbim de Capitala României, dar s-a intrat pe un făgaș normal”

„Am vorbit cu domnul Băluță și i-am spus că nu este permis ce se întâmplă, nici de-o parte, nici de partea primarului general, nici ce se întâmplă în spațiu public. Eu am înțeles totuși că domnul Băluță, cu o zi înainte, a prezentat ce se va face.
Din punctul meu de vedere și după cum am văzut expertizele și faptul că acum 2 ani domnul primar general spunea că e o urgență acel pasaj. Între timp nu mai e o urgență. Deja mi se pare că intrăm într-o zonă mult prea neserioasă”, încheie Ciolacu.

rimarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, a anunțat că demarează, în baza unei autorizații emisă de Primăria Sectorului 3, lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii.

Primarul general și polițiștii locali ai Capitalei au venit, luni, să demonteze gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în Parcul Unirii, însă au fost împiedicați de polițiștii locali ai Sectorului 4.

Luni seara Nicușor Dan a emis un ordin de demolare a șantierului, iar Daniel Băluță a anunțat că „pentru a pune în siguranță integritatea și viața angajaților Primăriei Sector 4, dar și a echipelor care lucrează la consolidarea planșeului peste râul Dâmbovița de la Piața Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor”.

„Daniel Băluță retrage acum oamenii din amplasamentul ilegal al șantierului de la Parcul Unirii. Pentru revenirea la starea de legalitate, gardurile trebuie ridicate din teren care este proprietatea Municipiului București”, a scris luni seara pe Facebook Nicușor Dan.

Acesta transmite că va continua toate demersurile pentru ca documentele care atestă dreptul de proprietate al PMB să fie fără echivoc.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciolacu baluta unirii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri