Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu le cere românilor să iasă la vot în număr cât mai mare: Am votat pentru o voce unită în Parlamentul European, pentru investiții, autostrăzi, școli, spitale, reindustrializarea României

Marcel Ciolacu le cere românilor să iasă la vot în număr cât mai mare: Am votat pentru o voce unită în Parlamentul European, pentru investiții, autostrăzi, școli, spitale, reindustrializarea României

de Redacția Jurnalul    |   

„Am votat pentru o voce unită în Parlamentul European”, a spus Marcel Ciolacu după vot. Premierul a făcut apel la români să meargă la urne, în așa fel încât aleșii să fie „legitimi”.

Ciolacu a mers la vot în Buzău, alături de mai mulți reprezentanți ai partidului, printre care primarul orașului Buzău.

„Am votat pentru o echipă valoroasă care a știut să implementeze proiecte atât la Buzău, cât și la Consiliul Județean. Am votat românește, pentru o voce puternică în Parlamentul European, pentru o voce unită în Parlamentul European și am votat pentru investiții, autostrăzi, școli, spitale, reindustrializarea României”, a spus premierul.

Acesta a făcut apel către toată lumea, indiferent de opțiunea de vot, să meargă la vot, „astfel încât cei aleși să fie legitimi”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu alegeri 2024 vot
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri