Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: România susţine ferm eliberarea ostaticilor şi rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului

Ciucă: România susţine ferm eliberarea ostaticilor şi rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului

de Redacția Jurnalul    |   

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă, în contextul comemorării unui an de la atacurile teroriste lansate de Hamas, că România susţine ferm eliberarea ostaticilor şi rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului.

"Astăzi am avut onoarea de a întâlni familia Steinbrecher, alături de E.S. Dr. Lior Ben Dor, ambasadorul Israelului în România, în contextul comemorării unui an de la atacurile teroriste lansate de Hamas. Doron Steinbrecher, tânăra israeliană de origine română, se află în captivitate de aproape un an. România susţine ferm eliberarea ostaticilor şi rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului", a scris Ciucă, luni, pe Facebook.

El subliniază că extremismul, sub orice formă, trebuie combătut şi izolat.

"În acest sens, pericolul ascensiunii extremiştilor din România nu trebuie trecut cu vederea. Prevenirea şi combaterea acestor tendinţe sunt esenţiale pentru menţinerea unui climat de siguranţă şi democraţie în ţara noastră", a mai scris preşedintele Senatului.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri