Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand acuză: „CNI dă 248.500 lei pe vin spumant, băuturi spirtoase, produse de patiserie și flori!”

Clotilde Armand acuză: „CNI dă 248.500 lei pe vin spumant, băuturi spirtoase, produse de patiserie și flori!”

de Redacția Jurnalul    |   

Compania Națională de Investiții (aflată în subordinea Guvernului) s-a apucat să dea 248.500 lei pe vin spumant, băuturi spirtoase, produse de patiserie și produse de patiserie și flori, scrie pe Facebook Clotilde Armand: „Socialism de caviar”.

„Marcel Ciolacu s-a apucat de investiții serioase. Tocmai am descoperit în SICAP cum Compania Națională de Investiții (aflată în subordinea Guvernului) s-a apucat să dea 248.500 lei pe: vin spumant, băuturi spirtoase, produse de patiserie și produse de patiserie și flori. Socialism de caviar”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El afirmă că anul trecut Compania de Investiții a dat un contract de 320.000 de euro pentru publicitate la TV și în online.

„Firma câștigătoare, abonată la afaceri cu statul și cu PNL. Asta face Ciolacu în timp ce îndatorează România cu un miliard de lei pe zi lucrătoare. Chermeză din bani publici”, încheie Armand.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Clotilde Armand cni
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri