Jurnalul.ro Sport eXtrasport Comitetul Olimpic Român are un nou asigurător oficial

Comitetul Olimpic Român are un nou asigurător oficial

Allianz-Țiriac Asigurări și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat, miercuri, un parteneriat prin care compania a devenit asigurătorul oficial al COSR și al Echipei Olimpice – „Team Romania” - care va reprezenta România la toate competițiile care vor avea loc în următorii cinci ani.

Parteneriatul este construit pe două direcții: asigurarea bunurilor și a facilităților COSR care permit pregătirea pentru competiții și susținerea sportivilor prin asigurări de viață și asigurări medicale în străinătate.

Allianz-Țiriac va oferi o gamă variată de produse de asigurare, menite să preia grijile COSR și ale sportivilor și să le asigure o acoperire completă împotriva riscurilor: asigurări de viață, asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, asigurări împotriva incendiului și alte calamități pentru clădirile și facilitățile utilizate de sportivi, asigurări RCA și CASCO. Valoarea totală a sumei asigurate de Allianz-Țiriac se ridică la aproximativ 120 milioane de lei (24 mil. euro).

Parteneriatul local dintre Allianz-Țiriac și COSR este o completare a asocierii la nivel internațional dintre Grupul Allianz și Comitetul Olimpic și Paralimpic Internațional.

Mediafax

Subiecte în articol: cosr allianz tiriac
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri