Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Phoenix ''In memoriam Nicu Covaci'', la Piano Rocks

Concert Phoenix ''In memoriam Nicu Covaci'', la Piano Rocks

de Redacția Jurnalul    |   

Formaţia Phoenix va prezenta, la Sibiu, în premieră proiectul SymPhoenix, alături de pianista Monica Florescu şi Orchestra "Piano Rocks" condusă de dirijorul Remus Grama, într-un concert ''In memoriam Nicu Covaci''.

"Formaţia Phoenix revine la Sibiu, de această dată pentru a prezenta - în premieră - proiectul SymPhoenix, alături de pianista Monica Florescu şi Orchestra 'Piano Rocks' - condusă de dirijorul Remus Grama. Concertul este programat duminică, 13 octombrie 2024, la Centrul Cultural 'Ion Besoiu' din Sibiu, cu începere de la ora 19,00. (...) Biletele pentru Piano Rocks SymPhoenix s-au pus în vânzare pe platforma iabilet.ro", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Prima parte a serii va fi rezervată, ca în fiecare an, adaptărilor inedite ale unor piese rock din repertoriul internaţional, în interpretarea pianistei Monica Florescu, alături de care se vor afla cvartetul 4Tune! din Braşov şi percuţionistul Radu Goagăş.

Pentru al doilea an consecutiv va fi realizată o expoziţie cu fotografii din ediţiile precedente ale proiectului, intitulată ''Vin şi Ascult. Piano Rocks''. Anul acesta, expoziţia va fi montată în Piaţa Mare, în perioada 13 septembrie - 13 octombrie.

Piano Rocks este un proiect 100% sibian lansat în 2014, fiind cofinanţat de către Primăria Municipiului Sibiu şi sprijinit de Consulatul Republicii Federale Germania în Sibiu. 

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri