Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat imobilizat într-o benzinărie din Constanța: Amenința că se sinucide și era agresiv

Bărbat imobilizat într-o benzinărie din Constanța: Amenința că se sinucide și era agresiv

Un bărbat a fost imobilizat de către polițiști și jandarmi într-o benzinărie din orașul Constanța, în urma unui incident în care acesta amenința că se sinucide.

Joi seara, polițiștii de la Secția 2 Poliție Constanța au fost alertați de un bărbat, care a semnalat că fratele său, ce suferă de afecțiuni psihice și nu își respecta tratamentul prescris, amenința cu suicidul și se afla într-un mijloc de transport în comun.

O patrulă mixtă, formată din polițist și jandarm, l-a găsit pe bărbat într-o benzinărie din Constanța.

Având în vedere faptul că acesta era agitat, nu coopera cu autoritățile și avea un comportament agresiv, a fost necesară imobilizarea sa.

Conform Dobrogea TV, scandalagiul a fost pus cu greu la pământ de către 5 oameni.

Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la încătușarea unui bărbat, într-o benzinărie din municipiul Constanța, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că fratele său, care ar suferi de afecțiuni psihice și nu și-ar fi urmat tratamentul prescris, ar fi urcat într-un mijloc de transport în comun și ar fi amenințat că se sinucide. 
Patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, l-a identificat pe bărbat într-o benzinărie din municipiul Constanța. 
Deoarece era agitat, necooperant, manifesta agresivitate sporită și reprezenta un pericol atât pentru el, cât și pentru cei din jur, s-a procedat la imobilizarea acestuia.


Ulterior, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: constanta scandalagiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri