Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Visul primei finale de CL spulberat pentru Villarreal

„Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Visul primei finale de CL spulberat pentru Villarreal

Liverpool a obținut marți calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce și-a ținut cu sufletul la gură proprii suporteri, fiind condusă cu 2-0 pe Estadio de la Ceramica, de Villarreal. Repriza secundă a adus liniștea, cormoranii marcând de 3 ori pentru a-și asigura prezența pe Parc De Prince.

Meciul a început cu un gol surprinzător de rapid înscris de elevii lui Unai Emery, în minutul 3, dintr-o fază frumoasă, finalizată de Boulaye Dia, după recentrarea lui Capue, în fața porții.

Ambele echipe și-au creat rând pe rând ocazii la poarta adversă, până când, în minutul 43, Coqelin, lăsat nemarcat, a transformat cu capul o centrare de pe flancul drept, ducând scorul la 2-0.

Speriați de perspectiva prelungirilor sau chiar a pierderii calificării, elevii lui Klopp au revenit total schimbați de la vestiare și au rezolvat calificarea prin golurile lui Fabinho (min. 62) și Diaz (min. 67).

Mane a marcat golul victoriei în minutul 74, după ce a driblat toată apărarea adversă, inclusiv portarul, punctând în poarta goală pentru 2-3.

Liverpool , calificată cu scorul general de 2-5, va juca finala pe 28 mai, în compania câștigătoarei celeilalte semifinale disputată de Man City și Real Madrid, în care „cetățenii” conduc pe „los blancos” cu 4-3, meciul retur urmând a se juca miercuri.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: liverpool
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri