Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă șocantă în Fălticeni. Suspectul principal, fiica victimei

Crimă șocantă în Fălticeni. Suspectul principal, fiica victimei

Un om de afaceri de 58 de ani din orașul Fălticeni, județul Suceava, a fost găsit mort în locuință, cu răni suspecte în jurul gâtului. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, fiind luată în calcul și posibilitarea unui jaf.

Procurorii criminaliști efectuează cercetări după ce aseară un bărbat de 58 de ani, proprietarul unui club din orașul Fălticeni a fost găsit mort în locuință, care era devastată.

“În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru omor, cercetările fiind făcute de un procuror ciminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Se lucrează pentru a se stabili modalitatea în care s-a petrecut decesul bărbatului, trupul fiind preluat în vederea efectuării necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Cristina Ciornei.

Trupul bărbatului a fost găsit de fratele mai mare al acestuia, care a încercat să îl viziteze vineri seara, după ce omul de afaceri, care avea și un club în Fălticeni, nu i-a răspuns timp de trei zile la telefon. A găsit locuința răvășită și pe fratele său căzut la pământ, fără suflare.

Martorii spun că bărbatul de 58 de ani avea tot timpul sume mari de bani în locuință, acesta ocupându-se și cu schimbul de valută.

Și fiica sa de 17 ani, cu probleme psihice, este suspectă, ea fiind găsită de polițiști pe o stradă din apropierea casei. Tânăra a fost internată la Psihiatrie, urmând să fie audiată. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri