Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, anunță deschiderea Academiei Primarilor

Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, anunță deschiderea Academiei Primarilor

de Redacția Jurnalul    |   

Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, a anunțat la ședința BEX a partidului, că la începutul anului viitor va deschide o „academie a primarilor”, destinată umaniștilor.

„Începând cu 15 ianuarie, PUSL deschide Academia Primarilor Piedone. Aviz amatorilor, care vreți să vă înscrieți, puteți să o faceți gratis, aveți ce învăța să puteți candida pe picioarele proprii, dar doar PUSL. Vă aștept, vă voi spune tot parcursul”, a spus Cristian Popescu Piedone la finalul ședinței.

În cadrul aceleiași ședințe, PUSL a reafirmat intenția de a merge „prin propriile forțe” la alegerile din 2024.

„Având în vedere climatul politic tensionat, în care PSD riscă să își piardă o cotă importantă de încredere a electoratului, prin faptul că este la guvernare, PNL este în pragul unei decizii interne care va afecta unitatea partidului, AUR are o aderență la electoratul dezamăgit de politica românească și își trasează strategia pe promisiuni și amăgiri, un pol de dreapta adunat în jurul USR nu are consistență;

Având în vedere perspectiva unor mișcări sociale determinate de creșterea bugetului pe anul 2024;

Având în vedere teatrele de război din regiune, precum și perspectiva izbucnirii altor conflicte pe glob;

Biroul Executiv al PUSL a reiterat decizia de a participa la alegerile de anul viitor pe liste proprii”, mai spune PUSL.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri