Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cristina, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Diandra, ispita care i-a arătat realitatea sumbră din relaţia ei: „Nu sunt pregatită, dar nu eram pregatită nici pentru imaginile pe care mi le-ati arătat cu soţul meu!”

Cristina, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Diandra, ispita care i-a arătat realitatea sumbră din relaţia ei: „Nu sunt pregatită, dar nu eram pregatită nici pentru imaginile pe care mi le-ati arătat cu soţul meu!”

de Redacția Jurnalul    |   

Pentru cuplurile curajoase care au pornit în experienţa lor pe Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, cel mai dur test de fidelitate a trecut deja de jumătate, iar pentru unii a devenit chiar de nesuportat.

Lucrurile aflate despre partener îi surprind şi îi dor în fiecare zi, iar provocările sunt atât de dificile, încât sunt mereu pe punctul de a claca. Copleşită de apropierea evidentă dintre Andrei şi ispita Diandra, Cristina suferă tot mai mult când vede că soţul ei şi ispita preferată se comportă ca un potenţial cuplu aflat în perioada de tatonări şi flirt îndrăzneţ. Totul va culmina însă cu bonfire-ul special, difuzat în această seară, la Antena 1, care le va aduce pentru prima oară împreună pe Cristina şi ispita care i-a revelat realitatea sumbră din relaţia ei. Cum va reacţiona aceasta, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, la Antena 1.

„Am venit aici pentru Cristina, să o invit într-un club exclusivist, la o ceremonie a focului specială. Este de datoria mea să discutăm puţin, ca să înţelegi mai bine stadiul în care te afli acum!”, au fost cuvintele cu care Radu Vâlcan şi-a făcut apariţia în vila fetelor, într-o seară şi aşa agitată. Prevăzătoare, Cristina parcă a simţit ce avea să se întâmple: „Doare prea tare, nimeni nu merită să treacă prin aşa ceva! Probabil că o să mă întâlnesc cu Diandra, faţă în faţă!”.

Trădată de cel alături de care a trăit ultimii 10 ani din viaţa ei, Cristina a mărturisit la bonfire-ul special: „Nu sunt pregătită, dar nu eram pregătită nici pentru imaginile pe care mi le-aţi arătat cu soţul meu. Nu m-am gândit sub nicio formă că se va întâmpla asta, nu aş mai fi  fost aici dacă ştiam. Trebuia să fie un bărbat asumat, să îmi fi spus acasă nemulţumirile, dacă ele existau. Nu să mă facă părtaşă la ceea ce am văzut până acum!”. La rândul ei, Diandra i-a spus verde ȋn faţă ce simte: „Tu, ȋn acest moment, ești o femeie care suferă, căreia ȋi place și se identifică foarte tare cu rolul de victimă!”

Cum a reacţionat Cristina când s-a întâlnit pentru prima oară faţă în faţă cu femeia care i-a arătat lucruri pe care nu şi-ar fi dorit să le vadă, ce și-au spus cele două şi cum și-au gestionat emoţiile în poate cea mai aşteptată confruntare a sezonului, telespectatorii vor putea afla urmărind Insula Iubirii, diseară, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

                     

Subiecte în articol: Insula iubirii Diandra cristina cupluri ispita
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri