Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum îți dai seama că cineva minte

Cum îți dai seama că cineva minte

În timp ce mulți pot identifica minciunile bazându-se pe limbajul corpului, devine mai greu când cuplurile vorbesc prin mesaje. Așadar, experta în dragoste Louanne Ward, a alcătuit o listă cu cele nouă indicii pe care trebuie să nu le ratezi, conform Dailymail.

Răspunsuri vagi și neasumate

„Sunt unele răspunsuri precum << nu sunt chiar sigur >> << probabil a fost >> << poate așa a fost >> << poate >>” spune Louanne. „Dacă întrebi pe cineva << Cum ești, vrei să ne întâlnim? >>, cineva care minte ar spune ceva de genul << O să am o zi aglomerată, nu știu la cât termin și mă voi culca devreme >>.

Schimbarea subiectului și diversiunile

 „Oamenii fac asta pentru că e foarte greu să identifici o minciună peste altă minciună” spune Louanne. „Creând o diversiune, se îndepărtează de minciuna pe care tocmai au spus-o”.

Î: „Ce ai făcut aseară?”

R: „Nu am făcut cine știe ce, m-am întâlnit cu niște prieteni și am băut ceva în oraș. Îți aduci aminte numele cărții de care ne-a spus Sally?”

Răspunsuri întârziate la o întrebare scurtă

„Când cineva răspunde, vezi cum se mișcă punctulețele. Deci dacă stă mult să răspundă, ori este distras de ceva, ori te minte” adaugă Louanne.

Iese dintr-o dată din conversație după o întrebare

„Dacă fac asta și nu răspund întrebării, următorul mesaj de obicei va evita întrebarea”

Folosirea complimentelor și a empatiei

„Un mincinos ar spune ceva precum << Nu știu la cât ies. Ultimul client a fost foarte vorbăreț, prefer să petrec ziua cu tine pentru că mereu mă faci fericit >>”.

Detaliile irelevante

„Ei fac asta să te deruteze” spune Louanne. „O minciună va suna așa: << Eu și cu Tony am decis să mergem la cină și eram foarte înfometați, așa că am  găsit localul ăsta care are parmigiana la $15. Mâncarea a fost bună, dar erau foarte ocupați și a durat foarte mult>>”.

 

Subiecte în articol: minciuni relatie louanne ward
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri