Jurnalul.ro Horoscop Cum va afecta sezonul Scorpionului fiecare zodie, în perioada 22 octombrie - 21 noiembrie 2024

Cum va afecta sezonul Scorpionului fiecare zodie, în perioada 22 octombrie - 21 noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Sezonul Scorpionului 2024 va fi o forță de temut.

Pregătește-te pentru transformări puternice între 22 octombrie și 21 noiembrie, când intrăm în sezonul Scorpionului 2024. Iată cum va afecta sezonul Scorpionului 2024 fiecare semn zodiacal și va transforma viețile acestora.

Horoscopul sezonului Scorpionului pentru fiecare semn zodiacal între 22 octombrie - 21 noiembrie 2024

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Vei avea o perioadă relativ ușoară în sezonul Scorpionului, în principal pentru că acest semn zodiacal este „fratele” tău din perspectiva astrologică, având același stăpân planetar (Marte). Oamenii ar putea fi invidioși pe talentele și abilitățile tale și ar putea încerca să te tragă înapoi. Cunoașterea acestui fapt te va elibera și îți va oferi ocazia de a continua pe calea ta către Nodul Nord fără probleme.

Dacă simți chemarea, consumă mai multe lămâi, bea apă cu lămâie sau aprinde lumânări cu aromă de lămâie în timpul sezonului Scorpionului. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra psihicului și stării tale generale de spirit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
A venit vremea să te întrebi ce îți dorești cu adevărat — și ce nu. Sezonul Scorpionului nu îți va permite să te ascunzi de adevăr prea mult. 

Dacă simți chemarea, ești încurajat să îți eliberezi creativitatea în timpul sezonului Scorpionului. Fie că îți imprimi propriile autocolante, construiești o căsuță pentru păsări în grădină sau doar desenezi pe marginea caietului tău, acest lucru îți va elibera sufletul și îți va permite să fii în contact cu adevărul și puterea transformării — fără să îți dai seama.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Vei avea o perioadă contemplativă în timpul sezonului Scorpionului, deoarece nu este tocmai perioada ta. În plus, ai Jupiter retrograd în Gemeni acum. Lasă această perioadă să fie despre îngrijirea de sine și despre hrănirea ta din interior. Unii dintre voi ar putea dori să reflecteze mai profund asupra unor prietenii, mai ales dacă acestea se simt restrictive într-un mod controlant.

Cei care lucrează cu cristale pot folosi cuarțul clar pentru claritate și cristale de culoare albastră pentru pace mentală și emoțională în această lună zodiacală.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ești unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale în timpul sezonului Scorpionului. Așteaptă-te la momente grozave, mai ales în relațiile tale, acasă și cu familia. Poate că vei simți chiar impulsul de a vizita o altă țară sau de a găsi un loc nou unde să te stabilești. Vei avea ocazia să definești ce înseamnă sezonul Scorpionului pentru tine sub această energie puternică.

Dacă simți chemarea, lucrează cu calcitul de miere sau opalul de miere. Orice cristal galben și translucid îți va stimula încrederea și optimismul pe parcursul lunii, permițându-ți să îți îmbrățișezi destinul și să profiți la maximum de el!

Leu (23 iulie - 22 august)
Ai parte de răsfăț în timpul sezonului Scorpionului, datorită influenței pozitive a planetelor exterioare în astrologie asupra ta. Este una dintre acele fericite uși care se deschid din senin. Sub această influență, lasă-ți latura prietenoasă și pozitivă să facă alegerile și să ia deciziile, mai ales în ceea ce privește viața ta socială.

Dacă simți chemarea, crearea unui album de amintiri este indicată pentru a te ajuta să rămâi echilibrat și pentru a aduce inspirație creativă din interior.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Te vei simți grozav în timpul sezonului Scorpionului. Cei care se confruntă cu probleme de stimă de sine vor găsi suport și încurajare din surse neașteptate (și așteptate) în această lună. E ca și cum forțele cosmice sunt de partea ta pentru a te ridica și sunt hotărâte ca cei care te contestă să nu îți stea în cale.

Dacă simți chemarea, acum este și un moment bun să lucrezi cu piatra ta puternică sau cristalul tău de naștere.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Sezonul Scorpionului va fi despre evaluări și reflecții interioare pentru tine. Unii dintre voi nu vor aprecia faptul că sezonul Balanței a luat sfârșit, punând capăt lunii voastre norocoase. S-ar putea să fie nevoie să te confrunți cu sentimente de invidie și gelozie. Așadar, fii atent să nu lași aceste emoții să domine și să creeze probleme neprevăzute în lunile următoare.

Dacă simți chemarea, menține un jurnal zilnic în care să notezi gândurile tale interioare și reflecțiile aleatorii. Acest lucru te va ajuta să rămâi ancorat și fidel ție însuți, căutând constant armonie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ei bine, aceasta este luna ta! Sezonul Scorpionului va scoate la iveală tot ce e mai bun din tine și va recunoaște unde tu sau alții te-au ținut înapoi și de ce. Este, de asemenea, timpul să pui capăt credințelor condiționate care îți fac mai mult rău decât bine. Ești încurajat să privești mai atent adevărul fiecărei situații, persoane și lucruri, inclusiv a ta. Îndrumări profunde te așteaptă pe acest drum.

Lucrează cu calcit, jasp sau cristale de aventurină în timpul sezonului Scorpionului. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Vei avea o perioadă grozavă în timpul sezonului Scorpionului, ca o pregătire pentru luna ta zodiacală viitoare. Așteaptă-te la momente distractive și surprize aleatorii în această perioadă. S-ar putea să nu te simți la fel de extrovertit ca de obicei sub această influență, dar vei începe să lucrezi la obiective serioase de viață cu o viziune pe termen lung.

Dacă simți chemarea, lucrează cu cuarțul clar, jaspul sau acvamarinul în această perioadă pentru a te ajuta să te concentrezi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ai parte de un sezon Scorpion contemplativ. Unii dintre voi vor dori să facă planuri mari pentru viitor și să înceapă să urmărească acele obiective în pași mici. Alții vor simți nevoia să fie mai orientați spre familie și să profite la maximum de timpul petrecut cu cei dragi. Oricum ar fi, încearcă să îți petreci puțin timp în aer liber pentru a nu dubla influența introvertită a sezonului Scorpionului, care ar putea avea un efect mai leneș asupra ta, ce nu este util sau benefic.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Pregătește-te pentru un sezon Scorpion studios. Vei avea idei grozave și ocazia de a te distinge pozitiv de mulțime, mai ales cu ceva ce inventezi sau construiești. Alege-ți propria aventură!

Dacă simți chemarea, încorporează o practică regulată de meditație în viața ta. Aceasta te va ajuta în mai multe moduri, nu doar prin aducerea păcii și calmului. Unii dintre voi se vor conecta cu adevărata voastră putere sufletească și o vor putea folosi pentru următoarea fază a vieții voastre.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale în timpul sezonului Scorpionului! Așteaptă-te la momente grozave și experiențe de învățare care te vor face mai înțelept. Prietenii și tendințele sociale vor avea o influență solidă asupra ta, așa că fii atent la direcția pe care alegi să o urmezi.

Dacă simți chemarea, rezervă-ți puțin timp pentru a vizita un loc care îți aduce pace în suflet. Un retreat de meditație poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a aduce la iveală ce e mai bun din tine. Lucrul cu cuarțul clar, ametistul și ametrinul este, de asemenea, indicat pentru rezultate pozitive.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri