Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Un rus şi-a cerut scuze ca a "agresat sexual" o ziarista

Cupa Mondiala 2018: Un rus şi-a cerut scuze ca a "agresat sexual" o ziarista

Un suporter rus care a sărutat pe obraz o ziaristă a grupului audiovizual public german Deutsche Welle şi i-a atins pieptul împotriva voinţei sale în timp ce aceasta transmitea în direct, şi-a cerut scuze, spunand ca a fost "o glumă" după ce o înregistrare video a faptelor a devenit virală.

 

"A fost multă indignare în jurul acestei neînţelegeri şi a acestei glume, cu un sărut pe obraz care s-a transformat în agresiune sexuală", a declarat fanul rus în limba engleză, filmat în timp ce discuta prin videoconferinţă cu ziarista implicata, columbiana Julieth Gonzalez Theran.

Bărbatul, care a afirmat că a pariat cu un prieten că va îmbrăţişa o ziaristă în direct, a contactat postul Deutsche Welle pentru a prezenta scuze, dar a refuzat să-şi dezvăluie numele. "Vă prezint scuzele mele cele mai sincere. Am acţionat fără să gândesc şi nu mi-am imaginat că gestul meu va genera atatea discuţii şi că vă va şoca", a transmis el ziaristei agresate.

"Ce s-a întâmplat este inacceptabil şi lipsit de respect, dar accept scuzele dumneavoastră", a răspuns Theran. Scena, care a durat câteva secunde, a avut loc miercuri în oraşul Saransk. Theran va continua să transmită de la Mondialul din Rusia şi va avea de acum un "însoţitor" în timpul realizării emisiunilor. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri