Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cursă trepidantă către Bangkok, pentru a doua imunitate, după ce aseară, Asia Express și-a desemnat prima echipă imună a etapei a treia

Cursă trepidantă către Bangkok, pentru a doua imunitate, după ce aseară, Asia Express și-a desemnat prima echipă imună a etapei a treia

de Redacția Jurnalul    |   

În această seară, la Asia Express, începe cursa trepidantă către Bangkok – metropola unde Irina Fodor va da a doua imunitate a etapei a treia. Șapte echipe se vor lupta pentru victorie  - după ce, în ediția reality show-ului de ieri seară, Victor Slav și Selina au obținut imunitatea mare.

Astfel, parcursul de succes al cuplului Victor – Selina continuă: după ce au câștigat prima amuletă și Joker-ul etapei, ieri seară au obținut permisul pentru douâ zile în regim relaxant de turiști. Finalul ediției de ieri a adus și dezvăluirea echipelor calificate la cel de-al doilea joc de amuletă al etapei a treia. Așadar, în această seară, îi vom vedea pe Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și Andrei Ursu și Vlad Condurache întrecându-se într-un joc dinamic de amuletă, desfășurat într-un loc impresionant: printre ruinele unui străvechi templu al Thailandei. Cine va câștiga amuleta telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express de diseară.

          Ritmul competiției crește, pentru că tot în această seară, la orizont se va ivi strălucitorul Bangkok: se schimbă peisajul, dar și oamenii. Echipele vor accelera într-o cursă care le va testa talente doar aparent opuse: cel de actori, dar și cel de negociatori. Concurenții vor intra în povestea celui mai de succes soap opera din Thailanda – urmează o probă cu costume de epocă în cadre epice. Dar aceasta va fi doar încălzirea pentru întrecerea în care se va negocia la sânge. Concurenții vor demonstra dacă au sau nu talent de afaceriști, într-o cursă în care puterea de convingere și bugetul vor fi factori hotărâtori. Și pentru că Bangkok este cunoscut ca Veneția Asiei, echipele vor cuceri metropola pe calea apei. Prin ce misiuni năstrușnice vor fi nevoiți să treacă pentru a face rost de bărcile cu care trebuie să intre în Bangkok, dar mai ales cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri