Jurnalul.ro Ştiri Politică Dacian Cioloș: Speculațiile cu privire la încetarea alianței politice cu USR sunt nefondate

Dacian Cioloș: Speculațiile cu privire la încetarea alianței politice cu USR sunt nefondate

Speculațiile cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianței politice cu USR sunt, cel mai probabil, o încercare a „politicienilor vechi” de a sădi neîncredere în politica reformatoare a celor două formațiuni, a scris, luni, pe Facebook, Dacian Cioloș, liderul PLUS.

„Speculațiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianței politice dintre PLUS si USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetățenii deja și-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale”, se menționează în postare.

Cioloș a precizat că, luni dimineața, a participat la o ședință împreună „cu partenerii din USR pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidați competenți și integri în alegerile locale”.

„Alianța USR PLUS este singura organizație politică nouă care poate stopa hegemonia partidelor vechi și metehnele actualilor primari care frânează modernizarea comunităților și prosperitatea cetățenilor”, a mai scris Cioloș.

Potrivit acestuia, gruparea USR-PLUS este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizație relevantă pe scena politică, în opoziție cu metodele folosite de PSD și PNL.

Mediafax

Subiecte în articol: dacian ciolos
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri