Jurnalul.ro Ştiri Justitie DĂNILEȚ - OENGIST. Vasilică, Checheriță și Uță - CONTRA GRAȚIERII

DĂNILEȚ - OENGIST. Vasilică, Checheriță și Uță - CONTRA GRAȚIERII

de Dan Constantin    |   

Respingerea ideii de grațiere,  ÎNAINTE de publicarea PROIECTULUI DE OU pe site-ul Ministerului Justiției  ridică mari semne de întrebare asupra bunei credinte a  protestelor și opozitiei ,,spontane” la initiativa guvernului.

Citeşte şi Frăţia intereselor în Justiţie. Cei trei mușchetari și Doamne, toți trei!

 
Kodruța Kovesi dădea cu o zi înainte de publicare semnalul protestelor,iar presa aservita binomului - cutie de rezonantă planificată - SEMNALA ,, PRĂBUȘIREA” STATULUI DE DREPT”.
 
Citeşte şi Dănileţ, agentul schimbării, pierde procesul
 
 
În acest cor se plasează și declaratiile Procurorului general, Președintei ÎCCJ, care resping proiectul MJ ÎNAINTE SĂ FI CITIT ACTUL NORMATIV .
 
Citeşte şi Camelia Bogdan și Vasilica Danilet, BUCURIE LA KARAOKE, dupa votul din CSM
 
 
 NU SURPRINDE pozitia de solist al corului protestatarilor în care se plasează un ONG dirijat de CRISTI VASILICĂ DANILEȚ . VeDemJust  are ca membri fondatori triunghiul DĂNILEȚ-CHECHERIȚĂ-UȚĂ. Pe un site specializat care gazduiește frecvent pozitiile lui Danileț, Checheriță postează o analiză critică a OU.
 
Citeşte şi Globetrotterul Vasilica Danilet vrea si in Singapore
 
 
DANILEȚ și-a incheiat mandatul penibil din CSM ȘI CONTINUA CA JUDECĂTOR LA CLUJ. CHECHERIȚĂ este recuperator de creanțe, iar UȚĂ , profesor la Baia Mare.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri