Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Beckham, mesaj emoționant pentru Ole Gunnar Solskjaer după concediere

David Beckham, mesaj emoționant pentru Ole Gunnar Solskjaer după concediere

Manchester United a anunțat duminică demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, cel care a pregătit timp de trei ani echipa. Mesajele de susținere au venit de pretutindeni, fanii respectându-l pe legendarul norvegian poreclit „Asasinul cu față de copil”. Printre mesaje, unul a venit de la David Beckham.

Fostul absolvent al academiei diavolilor roșii și superstar al lui Manchester United a răspuns la postarea prin care contul oficial al lui United anunța demiterea, cu un mesaj emoționant.

"Cel mai grațios om din sală", a scris Beckham sub postarea celor de la United, care i-au mulțumit lui Ole Gunnar Solskjaer pentru timpul petrecut la club.

Beckham și Solskjaer au fost coechipieri pentru o lungă perioadă de timp la Manchester United, înainte ca englezul să părăsească Premier League pentru Real Madrid. Cu Beckham în teren, Ole Gunnar Solskjaer a marcat golul emblematic al finalei UEFA Champions League din 1999, în prelungiri, pentru a aduce titlul pentru United, în confruntarea cu Bayern Munchen. A fost un gol ce aducea victoria englezilor, după o revenire istorică, iar fanii lui United îi vor mulțumi lui Solskjaer pentru asta pentru totdeauna.

Îndepărtarea lui Ole s-a lăsat mult timp așteptată după o serie de contraperformanțe ale echipei sale. United nu reușise să câștige niciun trofeu intern în ultimii trei ani, iar tensiunea din echipă era vizibilă.

Ole Gunnar Solskjaer a construit o echipă mare la Manchester United, iar dezastrul pe care l-a preluat în 2018 este demult istorie.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: david beckham
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri